Goed nieuws en slecht nieuws

cropped-img_9680kopie1.jpgHet slechte nieuws is dat de crowdfunding van Stadsverlichting Deventer via http://www.voordekunst.nl niet gelukt is. Het goede nieuws is dat er een compacter plan is gemaakt dat met minder pecunia haalbaar is.

En daarbij kunnen we nog steeds jullie financiële steun HEEL GOED gebruiken.

Het project gaat zich afspelen op het Lamme van Dieseplein in Deventer. Midden op dit plein staat Museum het Geert Groote Huis.

Het programma omvat de volgende onderdelen:

  1. Een tentoonstelling van “verlichte boodschappen” in de prachtige gewelfde kelder/tentoonstellingsruimte van GGH. Het GGH zal bij uitzondering ’s avonds geopend zijn.
  2. Een aangekleed plein met “verlichte” en lichtgevende gedichten in de ramen van winkels en op muren. Er staat al een dichtregel (over licht van Hans Andreus) op een van de muren.
  3. Een programma met “verlichte diners” in de glazen ontmoetingsruimte van het GGH. De dinertafel wordt verlicht door een spel van licht en woorden. Het tafelgesprek krijgt hierdoor steeds weer een nieuwe wending. Vanuit deze glazen koepel waan je je midden op het plein tussen de lichtgedichten.
  4. Avondbezoek van het GGH met zaklantaarns voor kinderen, een meditatiebijeenkomst met Tijn Touber, workshops Schrijf je licht en een openingsavond waarin we vanaf het plein verlichte wensballonnen de wereld in sturen.

Jouw bijdrage hoe klein of groot blijft dus heel erg welkom. En de tegenprestatie blijft ook staan. Het bankrekeningnummer van de stichting Kunst in Omloop: NL48INGB0009264790 (p/a Rembrandtkade 190, 7412 HL Deventer)

Hartelijk dank!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s