Organisatie

Idee en initiatief van Stadsverlichting Deventer: Krijnie Beyen. Organisatie en uitvoering in samenwerking met Robien van Ee van Museum Geert Groote Huis.

Krijnie Beyen krijn is ondernemend kunstenaar en begeleider van systemische opstellingen. Zij combineert haar beeldende werk met het organiseren van zinvolle kunstprojecten. Ze volgt haar hart en probeert een bijdrage te zijn in een wereld waar de wens en noodzaak voor verandering in de lucht hangt. Het begint ermee, volgens Krijnie, dat iedereen de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven en leefomgeving. Door Stadsverlichting Deventer hoopt zij mensen te inspireren.

naar de website van  Kompassieinbeeld of Krijnie Beyen

img_5095Robien van Ee is de drijvende kracht achter het Museum Geert Groote Huis. Zij is verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en PR en graag samen met andere partijen om tot mooie projecten en activiteiten te komen. Projecten waarbij het gedachtegoed van Geert Groote, vertaald naar het heden, vaste leidraad is. Thema’s als gelijkwaardigheid, tolerantie, opkomen voor de zwakkeren en het stimuleren van vaardigheden waardoor iedereen zijn eigen mening leert te formuleren.

Advertenties